Strandrestaurants op Curacao

Blog Curacao

Curaçao is een eiland naast de eilanden Aruba en Bonaire in de noordelijke Antillen. Het ligt vlak voor de kust van Venezuela in de zuidelijke Caribische Zee. Curaçao heeft prachtige witte zandstranden en prachtig blauw zeewater aan haar kusten. U kunt heerlijk genieten op het strand en daarna eten in een van de goede strandrestaurants. Curaçao heeft prachtige veelkleurige vissen die u heel dicht bij de kust kunt zien en het beste van alles is dat het de charme heeft van een tropisch eiland met kosmopolitische verfijning. U ziet koloniale huizen geschilderd in prachtige heldere kleuren, waaronder rood, oranje, geel, blauw en groen, een afspiegeling van hun Nederlandse erfgoed.

De sfeer op het eiland is uiterst ontspannend en het maakt dat u er voor de rest van uw leven zou willen blijven wonen. Het regent bijna nooit op Curaçao. Het is een populaire toeristische bestemming vanwege de prachtige stranden en het prachtige water. Er is volop winkelaanbod en het eiland heeft een goed nachtleven. U kunt er feesten na een lekker diner in een van de strandrestaurants. Curaçao heeft veel stranden waar u kunt relaxen of u kunt het eiland gaan verkennen, in beide gevallen zult u zich vermaken en uw zorgen vergeten. Als u op zoek bent naar een zonnige bestemming met prachtige stranden waar u kunt ontspannen en een geweldige tijd kunt hebben, dan zult u dat zeker vinden op het zonnige Curaçao.

Curacao heeft een rijke geschiedenis, tijdens de koloniale tijd zijn er door de Nederlanders vele forten gebouwd rond het eiland. Deze forten zijn nu omgebouwd tot winkels en restaurants. De likeur van het eiland, het Curaçaose Curaçao, smaakt het lekkerst als u ervan kunt genieten en smullen eventueel bij een van de schilderachtige strandrestaurants. Curaçao is ook het paradijs voor duikers, het heeft een ongelooflijke hoeveelheid zeeleven, riffen en veelkleurige tropische vissen. Het eiland zelf is gevuld met de schoonheden van de natuur en het is echt een paradijselijk eiland.

Of u nu uw dagen wilt doorbrengen met relaxen en zonnebaden op het strand of sightseeing wilt beoefenen, u zult zeker moeten stoppen om maaltijden te nuttigen. Er zijn veel strandrestaurants op Curacao die een verscheidenheid aan lunch- en dinermogelijkheden bieden. U vindt er veel leuke en verschillende locaties om te eten. Er zijn tal van strandrestaurants op Curacao die de geweldige smaak van de lokale smaak bieden. Misschien wilt u een andere stijl kiezen of als u de voorkeur geeft aan een bepaald soort eten dan kunt u de vele opties proberen die er beschikbaar zijn. Er zijn ook lokaal gevangen zeevruchten vers gekookt die worden aangeboden in veel van de strandrestaurants op Curacao.

 

Products You May Like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *